Bining Blues Jûn – 4 november 2023

      Geen reacties op Bining Blues Jûn – 4 november 2023

Op 4 november is de 3e editie van de Bining Blues Jûn!

Stevige shuffles, rauwe zang, een jagende Hammond en hete gitaarsolo’s. Op zaterdag 4 november is dat het recept tijdens de alweer derde editie van De Bining Blues Jûn! De formatie van o.a. gitarist Rob Winter en zanger Teo de Haan (The Sidekicks, Plat) spelen covers van de bekende gitarist/zanger Stevie Ray Vaughan, bekend van Pride And Joy, Cold Shot en Texas Flood. Na de boogie woogie van vorig jaar heeft de organisatie dit jaar gekozen voor heerlijke Blues Rock!

Op diezelfde avond speelt een lokale artiest die eigenlijk te goed is om te bestempelen als voorprogramma en dat is ús eigen Jack Bottleneck! Een doorleefd “Korrel 40” stemgeluid, ondersteund door doorgewinterde, rasechte bluesmuzikanten. “Syn muzyk sil jim troch de siele hinne snije!”

Klik hier en bestel uw ticket!