NPRD Informatiebijeenkomst 11 juli

NPRD-informatiebijeenkomst in Friesland
Defensie heeft meer ruimte nodig om te werken en te oefenen. Daarom organiseert Defensie een informatiebijeenkomst over de ruimtelijke behoefte in uw regio. De veiligheidssituatie in de wereld verslechtert in hoog tempo, het beschermen van het eigen grondgebied en dat van NAVO-bondgenoten wordt steeds belangrijker. Daarom heeft Defensie meer ruimte nodig om te werken en te oefenen. Denk hierbij aan kazernes, vliegvelden, opslagplaatsen, laagvlieggebieden en oefenterreinen om te oefenen en op te leiden.
Wanneer: donderdag 11 juli, 2024
Locatie: Westcord WTC Hotel Leeuwarden, Heliconweg 52

Programma:
18.45 – 19.15 uur | Ontvangst en informatiemarkt
19.15 – 19.45 uur | Presentatie over de laatste ontwikkelingen
19.45 – 22.00 uur | In gesprek met Defensie en haar partners:
– Informatiemarkt
– Interactieve sessie(s) ruimtebehoeften