Nieuwe wethouder Gemeente Leeuwarden opent officieel de nieuwe naam van de speeltuin in Koarnjum.

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe wethouder Gemeente Leeuwarden opent officieel de nieuwe naam van de speeltuin in Koarnjum.

Vrijdag 26 juni 2020 heeft het bestuur van Dorpsbelang Jelsum-Koarnjum een ronde op de fiets gemaakt met de nieuwe wethouder van de Gemeente Leeuwarden de heer Bert Wassink en onze contact persoon van de Gemeente Anja Reus.

Via de Gemeente bestond de gelegenheid om als bestuur van Dorpsbelang kennis met de nieuwe wethouder te kunnen maken. Op deze uitnodiging van de Gemeente heeft het bestuur gereageerd, en voorgesteld om op de fiets een ronde door onze dorpen te maken. Beide personen hebben we op de fiets opgewacht bij de voormalige grens van de Gemeente Leeuwarderadeel. Op deze manier konden we de wethouder verschillende locaties en knelpunten laten zien.

Tevens konden we van deze gelegenheid gebruik maken om de officiële opening van de naam van onze speeltuin in Koarnjum te laten plaats vinden. De wethouder was zeer verrast van de ontvangst door een aantal kinderen en ouders voor de opening van de naam van de speeltuin.

Als bestuur en bewoners van onze dorpen hopen wij op een goede samenwerking met de Gemeente en de nieuwe wethouder.