Vernieuwen speeltuin Koarnjum

      Geen reacties op Vernieuwen speeltuin Koarnjum

In 2024 wordt de speeltuin in Koarnjum (deels) vernieuwd. De houten toestellen staan op de vervangingslijst van de Gemeente Leeuwarden. Afgelopen jaar zijn er twee toestellen verwijderd, omdat deze kapot zijn gegaan. Er zijn ook kinderen die aangeven dat de speelplek uitdaging nodig heeft. Om deze redenen gaan we aan de slag met de speeltuin!

Omdat de speeltuin bij uitstek dé plek is waar kinderen kunnen buitenspelen (en uitgedaagd kunnen worden!), wordt er op zaterdag 16 september om 13.30 uur een moment georganiseerd om kinderen uit Koarnjum en Jelsum mee te laten denken over de speelwaarden en de ‘look-and-feel’ van de  speeltuin.

Met de input van het dorp wordt er een ontwerp van de speeltuin gemaakt. Dorpsbelang zal dit ontwerp met de kinderen (en hun ouders) delen via de website van Dorpsbelang.

De glijbaan en de peutertoestellen zijn de vorige keer nieuw aangeschaft. Deze toestellen blijven daarom ook staan.

Hopelijk zien we u met uw kinderen op zaterdag 16 september om 13.30 uur in de speeltuin in Koarnjum!

Dorpsbelang Jelsum – Koarnjum