Gratis danslessen en voorstelling ‘Danstijd’

Vanaf 13 november starten in Dorpshuis De Bining in Koarnjum gratis danslessen. Dansdocent Miranda van Toor stelt haar lessen open voor alle mensen tussen de 18 en 118 jaar, die van dansen houden. Samen werk je in vier maanden aan de dansvoorstelling ‘Danstijd’, over ontmoetingen tussen verschillende generaties. Het thema is verbinding, de overeenkomsten en de verschillen tussen jong en oud en iedereen daartussenin!

De lessen zijn een combinatie van moderne dans, ballettechniek en improvisatie oefeningen. Daarnaast dans je samen en leer je vanuit een eigen idee te improviseren. Iedereen kan meedoen en de repetities zijn geschikt om zittend en staand uit te voeren. Plezier staat voorop en met de gezellige en hechte groep drinken we tijdens de pauzes koffie/thee met wat lekkers! De lessen zijn ook heel leuk voor ouderen die samen met hun (klein)kinderen (18+) willen deelnemen.

De danslessen maken onderdeel uit van project ‘Kunst in je buurt’, van stichting Het Generatiehuis. De stichting is werkzaam in de hele gemeente en organiseert speciaal voor mensen uit het noordelijk gebied van de gemeente Leeuwarden (oud Leeuwarderadeel) vanaf maart 2022 ook projecten op het gebied van muziek en beeldende kunst.

Ben je geïnteresseerd? En ben je tussen de 18 en 118 jaar?

Geef je dan nu op via www.generatiehuis.nl of stuur een app naar: 06 44 547 251.

Naam lessen: ‘Danstijd’

Dansdocent: Miranda van Toor

Startdatum: zaterdag 13 november 2021

Tijdstip: wekelijks tussen 11:00 – 14:00 uur

Locatie: Koarnjum, Dorpshuis De Bining

Repetitiedata: 23, 20, 27 november, 4, 11, 18 december, 8, 15, 22, 29 januari, 5, 12, 19 februari.

Voorstelling 5 maart op een historische sfeervolle locatie. Bij voldoende interesse, worden de lessen na de voorstelling voortgezet.