Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorpsfeest 2023

september 1, 2023 - september 3, 2023

Het thema dit jaar is Wild West en het feest vindt plaats op de volgende data: 1, 2 en 3 september.

You are wanted
Om er een succesvol feest van te maken hebben we jullie nodig. Zo zijn we altijd op zoek naar hulp bij de activiteiten, achter de bar en/of snackcounter, de op- en afbouw en ook tijdens de komende klusavonden. Mocht je dit leuk lijken? Doe ons dan een berichtje!
Met de planning van de klusavonden komen we binnenkort. Verder hebben we tijdens het dorpsfeest leuke activiteiten en wedstrijden waarvoor we jullie alvast warm willen maken.

Tuinversiering
Samen met de Swirrel moedigen we iedereen uit de dorpen aan om de tuinen te versieren! Dit mag alleen in je eigen tuin, maar natuurlijk ook samen met de buren of straatgenoten. Met het thema Wild West moeten jullie er vast iets moois van kunnen maken!

Sweetest pie of the village
Wij van het feestbestuur houden van lekker eten (en drinken) en daarbij hoort natuurlijk ook een lekker stukje taart! Daarom zijn wij wel heel benieuwd wie uit onze dorpen nou de lekkerste taart kan bakken. Omdat het niet de bedoeling is dat wij onze beppe’s, vaders of tantes voortrekken zal een onafhankelijke jury bepalen wie de lekkerste taart heeft gebakken.

Lucky Luck-cup
Een wildwest-feest is niets zonder een marksman contest. Samen met Hans Arjaans van de schiettent wordt de Lucky Luck-cup uitgereikt aan de cowboy of -girl die de beste schoten lost dit weekend.

Pompoenkweek wedstrijd
Attentie voor alle thuiskwekers! Tijdens het feest houden wij namelijk ook een wedstrijd voor wie de grootste pompoen kan kweken. Met onze geavanceerde meetapparatuur zullen we kijken wie de pumpkinking of -queen van Koarnjum-Jelsum is. Let op: begin mei kun je je pompoen(en) al zaaien. Dus sla al snel de zaadjes in. We maken er weer een mooi feest van met z’n allen! Houdt ook onze socials in de gaten!

It Feestbestjoer
detwadoarpen@hotmail.com

Gegevens

Begin:
september 1, 2023
Einde:
september 3, 2023

Organisator

Feestvereniging de twa doarpen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Voetbalvereniging VV DTD
Martenawei 6
Koarnjum, Nederland
+ Google Maps